Les inscripcions per a l’escoleta d’estiu d’Almenara començaran el dimecres 12 de juny

La programació se celebrarà de l’1 al 26 de juliol en les instal·lacions del col·legi de la localitat

L’Escoleta d’Estiu d’Almenara que se celebrarà entre l’1 i el 26 de juliol en les instal·lacions del CEIP Juan Carlos I de la localitat. El termini d’inscripció estarà obert a partir del dimecres 12 de juny. En ella es duran a terme activitats lúdiques i educatives,. L’Escoleta d’Estiu és una iniciativa de l’Ajuntament d’Almenara per a facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant el mes de juliol.

Les inscripcions es realitzaran en el Casal Jove d’Almenara. El termini per a les persones empadronades començarà el dimecres 12 de juny i es prolongarà fins al dilluns 17 de juny, sempre que no s’hagen esgotat les places disponibles. Des del 18 fins al 21 de juny es realitzaran les inscripcions generals fins a completar les places.

Quant als horaris, cal assenyalar que la matrícula es podrà realitzar en el Casal Jove de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores. A més, s’habilitaran les vesprades dels dimecres 12 i 19 de juny de 17 a 19 hores. Cal informar que únicament es podran realitzar com a màxim dues inscripcions per persona. L’Escoleta d’Estiu anirà dirigida als xiquets i xiquetes nascuts entre els anys 2012 i 2020 i tindrà un preu de 30 euros per a les persones empadronades i de 40 per a les quals no ho estiguen.

Feu un comentari