L’empresa pública Emsevall obri una borsa d’ocupació de socorrista monitor

El 3 de juny es publicaran les bases de la convocatòria i del 4 al 17 es podran realitzar les sol·licituds

L’empresa pública Emsevall obri la convocatòria d’un procés selectiu per a crear una borsa de treball temporal de socorrista monitor/a de la Piscina Municipal Coberta. El regidor delegat, Javier Ferreres, ha explicat que l’objectiu és renovar i actualitzar la borsa de treball temporal amb la qual es cobreixen baixes, vacances o reforços puntuals. El 3 de juny es publicaran les bases de la convocatòria i del 4 al 17 es podran sol·licitar, tot en la pàgina web de Emsevall: www.emsevall.es.

La previsió és que el procés selectiu estiga acabat a la fi de juny per a, segons Ferreres, “poder utilitzar la bossa ja aquest mateix estiu”.

Els requisits de titulació estan relacionats amb les activitats físiques, l’esport i la natació, encara que es podran consultar a partir del 4 en la web de l’empresa pública. Les funcions del lloc són vetlar per la seguretat de les usuaris, prestar primers auxilis, cuidar que el comportament dels banyistes siga l’adequat, assegurar el bon funcionament de la farmaciola, fer tasques administratives de control de les instal·lacions i de l’organització dels cursos i impartir cursos de natació.

Feu un comentari