L’Ajuntament d’Almenara remodela el pati de l’Escola Infantil Municipal i anuncia la matrícula per al curs 2024-2025

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Almenara ha dut a terme les obres de remodelació i millora del pati que utilitza l’alumnat d’entre 1 i 2 anys de l’Escola Infantil Municipal d’Almenara. En aquesta actuació, a més de diverses millores, s’han instal·lat nous jocs infantils per als alumnes i s’ha substituït la gespa del pati.

D’altra banda, ahir de vesprada es va fer la segona jornada de portes obertes de l’Escola Infantil Municipal, amb l’objectiu de mostrar les instal·lacions i resoldre els dubtes relacionats amb horaris, funcionament, menjador i metodologia educativa que puguen tindre les persones interessades a matricular els seus fills o filles en el centre educatiu municipal.

Matrícula curs 2024-2025

El període de matrícula per a l’Escola Infantil Municipal per al pròxim curs 2024-2025 començarà demà, 30 de maig, i estarà obert fins al 6 de juny, amb un horari de 14.00 a 16.00 hores. Durant aquestes jornades es lliurarà la documentació pertinent a completar per les famílies. Posteriorment, el centre educatiu es posarà en contacte amb les persones sol·licitants per a formalitzar la matrícula.

Feu un comentari