La Diputació Provincial de Castelló obté el Segell Infoparticipa per la seua transparència

  • La institució provincial aconseguix un 89,80%, respecte al 51,2% de l’anterior edició, un resultat que “és el clar exemple que estem complint amb el compromís de ser una Diputació més transparent”, ha expressat la presidenta Marta Barrachina

La Diputació Provincial de Castelló ha aconseguit el Segell Infoparticipa, destacant-se per la seua transparència. Aquesta distinció és atorgada per l’Observatori de Governança, Transparència i RSC de la CEU UCH i el Grup d’Investigació ComSET de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La presidenta, Marta Barrachina, ha destacat que “el resultat és el clar exemple que estem aconseguint el compromís de ser una Diputació més transparent”.

El Segell Infoparticipa s’atorga basant-se en l’anàlisi de 52 indicadors a les webs dels ajuntaments i diputacions de la Comunitat Valenciana, mitjançant el Mapa Infoparticipa. La Diputació de Castelló ha obtingut un 89,80%, una millora significativa respecte al 51,2% de l’any anterior.

La presidenta Barrachina ha afirmat que “és un orgull que la Diputació de Castelló estiga entre les entitats amb major transparència de la Comunitat Valenciana”, ressaltant el pas d'”un aprovat a quasi un excel·lent”. Ha subratllat que aquest segell demostra la seua visió de la transparència com a eix estratègic per a millorar l’atenció a la ciutadania.

María Tormo, diputada de Transparència i Participació Ciutadana, ha afegit que “continuarem treballant en accions per a optimitzar la transparència, acostar la informació i aconseguir una administració encara més pròxima, transparent i oberta al servei de la ciutadania”.

Feu un comentari