Els cursos de teatre i dansa urbana de Nules incrementen l’autoestima i el treball en equip entre els joves

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Nules ha organitzat cursos de teatre i dansa urbana amb l’objectiu d’incrementar l’autoestima, fomentar el treball en equip, desenvolupar les emocions i impulsar l’autosuperació.

Des del mes d’octubre, una vintena de joves han participat en aquests cursos, que han culminat aquest cap de setmana amb la II Mostra de l’Aula Jove d’Arts Escèniques, la qual ha sigut un èxit de participació.

Durant l’esdeveniment, l’alumnat dels cursos de teatre i dansa urbana ha interpretat l’obra “Barbie”, demostrant així totes les tècniques d’expressió i llenguatge corporal, l’ús de l’espai escènic, la creació de personatges i l’escenografia que han aprés durant el curs.

Blanca Silvestre, regidora de Joventut, ha destacat que “la idea és que amb aquesta mostra l’alumnat demostre tot allò que ha aprés amb la representació d’una obra. No obstant això, des de la regidoria de Joventut es vol no sols descobrir nous talents, sinó que també es vol aprofitar aquests tipus de cursos per a treballar l’autoestima dels joves. Una aposta que li donarem continuïtat el pròxim any davant els bons resultats obtinguts”.

Feu un comentari