La Diputació de Castelló s’unix a la marxa solidària contra el càncer de mama

La presidenta de la Diputació anima a la participació en la marxa organitzada per la Fundació Le Cadó este diumenge 20 d’octubre perquè “cada pas que donem, cada quilòmetre que avancem, serà un símbol de suport, de solidaritat i, sobretot, d’esperança”, ha expressat

Marta Barrachina, presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, s’ha sumat a la lluita contra el càncer de mama i participarà en la marxa solidària ‘Un Paseo por la Vida Castellón 2024’, que tindrà lloc aquest diumenge, 20 d’octubre. L’objectiu de la marxa és recaptar fons per a la investigació del càncer de mama, a través del projecte Flor de Vida de la Fundació Le Cadó.

Els fons recaptats es destinaran a projectes d’investigació, com l’estudi del càncer de mama en dones joves, dirigit per la doctora Maite Martínez, del Grup d’Investigació en Biologia en Càncer de Mama de l’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA.

Barrachina ha fet una crida a la participació en aquesta marxa solidària, destacant que “cada pas i cada quilòmetre serà un símbol de suport, solidaritat i esperança”. La presidenta ha reconegut el treball de la Fundació Le Cadó com un exemple de dedicació i compromís, afegint que “és fonamental unir esforços, invertir en investigació i millorar els recursos disponibles tant per als professionals com per a les pacients afectades per aquesta malaltia”.

La marxa solidària tindrà lloc el diumenge 20 d’octubre i és una iniciativa clau per a conscienciar i finançar la lluita contra el càncer de mama, una causa amb la qual Barrachina s’ha mostrat fortament compromesa.