L’empresa Svan dona dues llavadores a Almenara i prepara l’obertura d’un Centre de Formació

Es destinaran a l’Escola Infantil Municipal i al Camp de Futbol de la Corona

L’empresa valenciana d’electrodomèstics Svan ha fet donació de dues llavadores a l’Ajuntament d’Almenara, que es destinaran a l’Escola Infantil Municipal i al Camp de Futbol de la Corona per a cobrir les necessitats d’aquestes instal·lacions. A més, Svan, que ja compta amb un magatzem i centre de distribució a Almenara, preveu inaugurar un Centre de Formació en el primer trimestre de 2025. Aquest centre formarà en la reparació d’electrodomèstics, aires condicionats, plaques solars i calderes.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha agraït la col·laboració de Svan amb el municipi, destacant la importància del gest per a l’Escola Infantil Municipal i el Camp de Futbol. A més, ha ressaltat la inversió de l’empresa en la localitat i l’impacte positiu que tindrà el nou Centre de Formació.

Pérez ha subratllat que l’arribada de Svan ha suposat la creació de llocs de treball i que, amb la formació que s’oferirà pròximament, es facilitarà l’ocupació a qui participe en els cursos. “Des de l’equip de govern, continuem treballant per fomentar la creació d’ocupació”, ha afirmat l’alcaldessa.