La presidenta de la Diputació de Castelló convoca a l’oposició per a recollir propostes per al pressupost de 2025

La presidenta mantindrà este divendres reunions amb els portaveus del PSOE, Compromís i Vox per a escoltar les seues propostes dins del procés d’elaboració dels pressupostos provincials

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha convocat els grups de l’oposició per a recollir les seues propostes de cara al pressupost de 2025 de la institució provincial. El govern de la Diputació es troba en plena elaboració dels comptes per al pròxim exercici, i dins d’aquest procés, Barrachina mantindrà reunions amb els portaveus del PSOE, Compromís i Vox aquest divendres 25 d’octubre.

Durant aquestes trobades, la presidenta escoltarà les demandes i suggeriments dels grups polítics que formen part de l’oposició a la Diputació de Castelló, amb l’objectiu de crear uns pressupostos que reflectisquen les necessitats dels ciutadans.

“El pressupost de la Diputació per a 2025 seguirà la línia iniciada l’any passat per tal de donar resposta a les necessitats dels castellonencs i continuar generant oportunitats en tot el territori”, ha afirmat Barrachina. A més, ha subratllat que els comptes continuaran centrant-se en el benestar de les persones i en impulsar el progrés i desenvolupament de la província.

Barrachina ha conclòs destacant la importància d’elaborar un pressupost que siga capaç de mantenir el suport als 135 municipis de la província, per a fer front als reptes i necessitats de Castelló, mentre es construeix un futur millor per a la regió.