El Partit Popular d’Almenara aconsegueix un acord per a limitar les obres durant l’estiu en la zona marítima

El Grup Municipal del PP trasllada al debat de la corporació una proposta que arreplega el malestar de molts veïns per l’execució d’obres durant l’estiu. “Es tracta de regular”, assenyalen

El Partit Popular d’Almenara ha aconseguit un acord en el ple municipal que permetrà modificar l’ordenança reguladora d’obres de la localitat, amb l’objectiu de limitar la realització d’aquestes actuacions durant l’estiu en la zona marítima. La iniciativa, presentada pel PP, ha estat recolzada pel PSOE i Compromís, donant resposta així a les queixes traslladades per residents i veïns d’Almenara que havien expressat molèsties per l’execució d’obres durant el període estival.

Segons el Grup Municipal del PP, l’objectiu de la proposta és aplicar el sentit comú en la planificació de projectes que, durant l’estiu, poden tenir un impacte negatiu sobre la costa d’Almenara, tant per les molèsties als residents com per als visitants que acudixen a gaudir del litoral.

La proposta del PP permetrà flexibilitat, de manera que les intervencions urgents i necessàries es podran dur a terme, mentre que les obres que es puguen planificar seran programades fora del període estival per a evitar molèsties.

El Grup Municipal del PP ha celebrat l’aprovació de la proposta, considerant-la com un pas positiu per a millorar la qualitat de vida del municipi i atendre les demandes dels veïns. Han destacat el seu compromís de continuar treballant per a resoldre els problemes dels ciutadans i millorar el benestar d’Almenara.