Nules celebra el “Dia del Comerç Local” amb activitats i música en directe

Divendres tindrà lloc una jornada de promoció del comerç local 

Aquest divendres, 25 d’octubre, Nules acollirà per primera vegada el “Dia del Comerç Local” sota el lema “Viu-lo”. La jornada tindrà lloc al Mercat Municipal i comptarà amb la participació d’una vintena d’establiments locals, oferint una variada proposta comercial, acompanyada de música en directe, espectacles de flamenc i una àmplia oferta gastronòmica.

L’esdeveniment començarà a les cinc de la vesprada i es prolongarà fins a les onze de la nit, amb actuacions com la de l’estudi de dansa de Luisa Piquer i La Jefa DJ, que amenitzaran la vetlada amb música i espectacles en viu.

La regidora de Comerç, Gemma Carratalá, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa per a donar visibilitat al comerç local. “L’objectiu és traure el nostre comerç al carrer i apropar-lo als veïns, tot oferint una jornada especial i diferent per a gaudir del divendres”, ha assenyalat Carratalá, tot afegint que l’Ajuntament vol donar suport al comerç local amb aquest tipus d’iniciatives.

A més, la jornada ha estat organitzada amb la col·laboració del Taller de Dones Nules II, que ha treballat amb els comerços del municipi per a fomentar la seua implicació en aquest projecte. “Gràcies a la seua col·laboració, aquesta jornada ha estat possible”, ha conclòs Carratalá.