Almenara instal·la huit punts d’accés a internet per a promocionar el comerç i el turisme local

La localitat, juntament amb altres onze municipis, forma part d’un programa impulsat per la Diputació finançat amb fons europeus per a fomentar el comerç en les zones turístiques

La localitat d’Almenara ha instal·lat huit punts d’accés a internet amb l’objectiu de donar a conéixer l’oferta comercial i turística del municipi tant als veïns com als visitants. Entre aquests punts es troba un tòtem interactiu situat enfront de l’Oficina de Turisme al Molí d’Arròs i set pals amb codis QR que permeten accedir a tota la informació comercial i turística de manera fàcil i ràpida.

Aquesta acció s’emmarca en un programa impulsat per la Diputació de Castelló dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya, finançat per la Unió Europea – Next Generation – EU. L’objectiu del programa és fomentar el comerç en zones turístiques i connectar els establiments locals amb els visitants mitjançant la tecnologia.

Almenara és un dels dotze municipis de la província que participen en aquest projecte, juntament amb localitats com Peníscola, Benicàssim, Orpesa i Nules. El pressupost total del projecte és de 553.926,51 euros, dels quals 443.141,20 euros provenen dels Fons Europeus i els 110.785,30 euros restants són aportats per la Diputació de Castelló.

Tòtem interactiu enfront del Molí d’Arròs
El tòtem situat enfront del Molí d’Arròs ofereix, a través d’una pantalla tàctil, informació sobre els principals punts d’interés d’Almenara i la resta de municipis participants. El contingut està disponible en cinc idiomes: alemany, francés, anglés, espanyol i valencià.

Els usuaris poden accedir a una àmplia varietat d’informació, com ara una agenda d’esdeveniments, l’oratge i una guia completa de comerços, bars i restaurants del municipi amb dades sobre horaris, ubicació i enllaços a pàgines web o xarxes socials.

A més, el tòtem permet consultar informació sobre els principals enclavaments turístics d’Almenara i organitzar rutes personalitzades per visitar monuments i altres punts d’interés de la localitat.

Pals amb codis QR
A més del tòtem, s’han instal·lat set pals amb codis QR repartits per diferents llocs del municipi, com l’Estació de Renfe, l’Ajuntament, el Mercat Municipal, la Platja Casablanca i altres punts clau. Aquests codis QR dirigeixen els usuaris a una web amb la mateixa informació que es pot trobar en el tòtem principal, facilitant així l’accés a la informació des de qualsevol lloc.

Amb aquesta iniciativa, Almenara aposta per una millor experiència turística i comercial, connectant de manera eficient els visitants amb els recursos locals.

Feu un comentari