La Diputació de Castelló reuneix empresàries i emprenedores en un campament digital per a liderar la transformació tecnològica

Més de 30 dones participen en este Campament Digital per a Emprenedores i Empresàries. “Ha representat una oportunitat única per a les assistents, un motor de canvi per a totes elles que les impulse cap a nous horitzons en els seus projectes”, subratlla el diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés

La Diputació Provincial de Castelló ha organitzat una trobada al centre CEDES de Segorbe, on més de 30 dones empresàries i emprenedores de diferents municipis de la província han participat en el Campament Digital per a Emprenedores i Empresàries. Aquesta iniciativa té com a objectiu impulsar la transformació digital i proporcionar eines per a l’èxit dels seus projectes.

El diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, ha subratllat que aquesta experiència ha sigut “una oportunitat única per a les participants, un motor de canvi que les impulsarà cap a nous horitzons”. Pallarés també ha destacat el compromís del Govern Provincial per visibilitzar i enfortir el paper de la dona en l’economia, creant recursos que igualen les seues oportunitats d’acord amb les seues aspiracions professionals.

Durant el campament, s’han dut a terme diversos tallers, posant especial èmfasi en la Intel·ligència Artificial (IA). Raquel García va ensenyar a les assistents a utilitzar ferramentes com ChatGPT per a optimitzar processos en els seus negocis. A més, Verito Monetta va impartir un taller sobre l’ús de la IA per a millorar el posicionament digital i crear estratègies de màrqueting. Les participants també van aprendre a generar imatges i vídeos mitjançant IA, ampliant així les seues competències tecnològiques.

A la trobada van participar dones de sectors diversos com el màrqueting digital, l’organització d’esdeveniments, turisme, sostenibilitat, reflexologia podal, reformes, bioestètica, entre altres. Pallarés ha destacat que aquesta diversitat “demostra la riquesa del teixit empresarial femení a la província”.

El diputat de Promoció Econòmica ha ressaltat les valoracions positives de les assistents, indicant que les noves habilitats adquirides seran de gran utilitat per a organitzar millor el seu treball, optimitzar la gestió del temps i millorar l’eficiència.

Aquest esdeveniment s’emmarca dins del conveni de col·laboració amb la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i té com a objectiu fomentar el desenrotllament empresarial femení a través de la formació i l’ús de noves tecnologies com a ferramentes clau per a l’èxit empresarial.