Juanfran Pérez destaca l’aposta del govern de Carlos Mazón per la conciliació familiar i laboral a la Comunitat Valenciana

Juanfran Pérez ha recordat que “el president Mazón va anunciar en el debat de Política General les noves deduccions fiscals per naixement o adopció”

El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Juanfran Pérez, ha ressaltat “la gran aposta del govern del canvi de Carlos Mazón per la conciliació familiar i laboral a la Comunitat Valenciana”, una política que, segons ell, “continuarà” i que s’ha impulsat “des del primer dia” a través de deduccions fiscals per a cuidadors de persones dependents i recentment amb la implementació de l’educació gratuïta i universal per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.

Pérez ha fet aquestes declaracions durant la seua visita a l’Associació d’Ames de Casa i Consumidors Tyrius a València, on ha estat acompanyat pel portaveu del Partit Popular a nivell nacional, Borja Sémper.

El secretari general dels populars valencians ha valorat positivament “la proposta del PP a nivell nacional per a fomentar la conciliació” i ha destacat que “la millor forma de demostrar que les propostes polítiques són serioses és quan les implementem en govern, i això és el que està passant a la Comunitat Valenciana”.

En aquest context, Pérez ha recordat que “el president Mazón va anunciar en el debat de Política General noves deduccions fiscals per naixement o adopció”. A més, ha subratllat l’esforç econòmic que està fent l’actual Consell en favor de l’educació universal i gratuïta a tota la Comunitat Valenciana.

També ha remarcat que “s’han disposat 72.000 places per als xiquets més menuts, de manera que els pares i mares no hagen de pagar per deixar els seus fills en les escoles infantils”. Això ha suposat “una inversió de més de 160 milions d’euros que enguany destinarà la Generalitat per a ajudar a conciliar la vida laboral i familiar”.

Finalment, Pérez ha assenyalat que aquesta mesura “no es queda ací”, ja que “la idea és continuar, i cada curs polític, que sol coincidir amb l’escolar, es presentaran noves propostes en aquesta línia”.