La Diputació de Castelló rep un reconeixement pel seu suport al turisme en el Dia de l’Hostaleria

El vicepresident i responsable de l’àrea de Turisme, Andrés Martínez, rep el plat simbòlic de mans del president de Ashotur, Carlos Escorihuela, i la directora de Makro Castelló, Paula Domínguez, i destaca el suport de l’equip de Govern Provincial al sector turístic de la província

Makro i l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló (Ashotur) han concedit a la Diputació Provincial de Castelló un plat simbòlic en reconeixement a la seua tasca de potenciar la imatge turística de la província, en el marc de la novena edició del Dia de l’Hostaleria.

L’acte, celebrat a les instal·lacions de Makro Castelló, va homenatjar els professionals de l’hostaleria de la província i va posar en valor el treball de la Diputació per a consolidar Castelló com una destinació turística de primer nivell. El vicepresident i responsable de l’àrea de Turisme, Andrés Martínez, va rebre el plat simbòlic de mans del president d’Ashotur, Carlos Escorihuela, i la directora de Makro Castelló, Paula Domínguez.

“Castelló és una destinació singular i creiem fermament en el seu potencial com a destí familiar de primer orde”, va destacar Martínez, qui va recalcar la importància del turisme com una font d’oportunitats per al futur de la província. A més, va ressaltar el compromís de la Diputació per a cuidar i potenciar aquest sector clau.

Finalment, Martínez va agrair a Makro i Ashotur el reconeixement i va reafirmar la disposició de la Diputació per a continuar col·laborant en la promoció turística de Castelló.