Almenara prepara una festa de Halloween amb cercavila, concurs de disfresses i activitats per a tota la família

En el poliesportiu hi haurà concurs de disfresses, tallers de manualitats, photocall amb la plataforma de 360º i música infernal per a ballar

L’Ajuntament d’Almenara ja té gairebé enllestida la programació de la tradicional festa de Halloween, que tindrà lloc aquest dijous 31 d’octubre a la vesprada. La celebració inclourà una cercavila, tallers de manualitats, concurs de disfresses, un photocall 360º i la música més aterridora.

Les activitats començaran a les 18.30 hores amb la cercavila de disfresses, que eixirà des del Centre FPA Paulo Freire fins al Poliesportiu Municipal Cobert. Durant el recorregut, l’espectacle itinerant monstruós de Drac Màgic Teatre acompanyarà els participants.

En arribar al poliesportiu, els assistents podran gaudir d’un concurs de disfresses terrorífiques, tallers de manualitats per als més menuts i un photocall amb plataforma giratòria 360º per fer-se les fotografies i vídeos més esborronadors. Tot això estarà ambientat amb la música més infernal per a completar una nit plena de diversió i esglais.