La Diputació de Castelló i la Cambra de Comerç impulsen la competitivitat empresarial amb Smart Week Castelló

L’esdeveniment busca impulsar el potencial de les empreses de Castelló, integrant el talent humà mitjançant un model que incorpore els eixos de digitalització i sostenibilitat, i contemplant-los també des de la perspectiva d’internacionalització en tot tipus de negocis i sectors

La Diputació Provincial de Castelló s’ha aliat amb la Cambra de Comerç de Castelló per a millorar la competitivitat empresarial de la província a través de Smart Week.

Aquest esdeveniment, que busca impulsar el potencial de les empreses de Castelló, integra el talent humà mitjançant un model que incorpora els eixos de digitalització i sostenibilitat, abordant-los també des de la perspectiva d’internacionalització en tota classe de negocis i sectors.

La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, i la presidenta de la Cambra, María Dolores Guillamón, es van reunir per a ultimar els detalls d’aquest esdeveniment, que tindrà lloc els dies 22, 23 i 24 d’octubre a la Cambra de Comerç de Castelló, de 9.00 a 14.00 hores.

La presidenta de la Diputació va destacar que “les sinergies entre la institució provincial i la Cambra de Comerç són fonamentals per a estimular l’economia de la província, obrint noves oportunitats laborals que es tradueixen en creixement i benestar per al nostre territori”.

Aquestes noves oportunitats es materialitzaran durant Smart Week Castelló, que es convertirà en un punt de trobada per a empresaris, directius, comandaments intermedis i tècnics, tots ells amb l’objectiu d’adquirir nous coneixements per a “avançar en la seva competitivitat mitjançant l’intercanvi d’idees i l’adquisició de coneixements sobre els factors clau del futur empresarial, com el talent, la sostenibilitat, la digitalització i la internacionalització”, va ressaltar Barrachina.

A més, la presidenta va insistir que la sostenibilitat i la digitalització s’han convertit en un “binomi inseparable en la transformació empresarial”. “Aquestes dues àrees no només responen als desafiaments actuals, sinó que també projecten una visió per a construir un futur més pròxim”, va assenyalar.

Per la seua part, la presidenta de la Cambra de Comerç, María Dolores Guillamón, va expressar que “és un honor per a la Cambra de Comerç de Castelló acollir Smart Week Castelló, on es trobaran talent, innovació i estratègies globals per a preparar les nostres empreses per al futur”. A més, va afegir que durant tres dies, “Castelló es convertirà en l’epicentre de la internacionalització, la digitalització, la sostenibilitat i la gestió del talent, pilars fonamentals per a qualsevol empresa que desitge competir en un entorn global”.

Quant al desenvolupament de l’esdeveniment, el dimarts 22 d’octubre estarà dedicat exclusivament al talent, mentre que els altres dies es tractaran els eixos de sostenibilitat, digitalització i internacionalització. A més, s’oferirà un espai de networking on les empreses podran concertar reunions a través d’una plataforma en línia i participar en workshops interactius per aplicar les últimes innovacions en els seus processos empresarials.

Finalment, Guillamón va subratllar la importància d’aquesta oportunitat única per a empresaris i professionals de compartir coneixements i establir connexions que es tradueixen en oportunitats de negoci. A més, va destacar la presència de figures com Fernando Romay, Pau García-Milà i Francisco Palao, que impartiran ponències sobre lideratge, innovació i sostenibilitat.

Actualment, hi ha 260 inscrits a l’esdeveniment, 130 d’ells registrats a la plataforma de networking, amb més de 30 reunions programades. Els interessats a participar poden registrar-se a través de la web de Smart Week Castelló.