L’Ajuntament d’Almenara realitza tasques de desinsectació i desratització en edificis municipals, parcs i jardins

Es revisen i substitueixen les trampes instal·lades per a evitar les plagues d’insectes rèptils

L’Ajuntament d’Almenara està duent a terme aquests dies un seguit de treballs de desinsectació i desratització en diversos edificis municipals, parcs i jardins. Aquestes tasques de control tenen com a objectiu detectar possibles plagues mitjançant la revisió i substitució dels paranys amb feromones o atraients alimentaris, que permeten fer un monitoratge dels possibles insectes rèptils com formigues o paneroles. Per a això s’estan utilitzant productes no tòxics, garantint així la seguretat en els espais públics.

Les labors, que són realitzades per l’empresa NC Plagas y Servicios, es duen a terme de manera habitual cada dos mesos en les instal·lacions municipals i espais verds del municipi.

Durant aquests dies, s’està actuant en diversos espais com l’Ajuntament, l’Escola Infantil Municipal, el CEIP Juan Carlos I, el cementeri, el Mercat Municipal, l’Espai Cultural, el Centre Municipal de Cultura, el Centre FPA Paulo Freire, la Biblioteca Joan Fuster, l’Edifici Miguel Hernández, el Consultori Mèdic de Platja Casablanca, l’antic Ajuntament, la Cambra Agrària, el Magatzem Municipal, l’Aula de la Natura, el Molí d’Arròs, el Casal Jove, l’Auditori Vicente Casanova Rebollar, el local de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, així com en totes les instal·lacions esportives, incloent el poliesportiu, el gimnàs i els camps de futbol.

Amb aquestes actuacions, l’Ajuntament d’Almenara busca mantenir les infraestructures municipals en les millors condicions d’higiene i seguretat per a tots els usuaris i visitants.