Finalitzen les obres de proveïment d’aigua al polígon industrial Casa Blanca de Moncofa

L’obra realitzada per Facsa i sufragada pel grup ceràmic STN serà cedida a l’Ajuntament de Moncofa

L’Ajuntament de Moncofa, en col·laboració amb Facsa, ha conclòs les obres de subministrament d’aigua al polígon industrial Casa Blanca. Aquesta infraestructura, considerada clau per a respondre a la creixent demanda hídrica de les empreses ceràmiques situades en la zona, ha sigut finançada pel grup STN, que ha assumit els costos d’aquesta nova instal·lació. El projecte té un valor total de 431.183,22 euros.

Les obres han consistit en la construcció de dos quilòmetres de noves xarxes que connecten la dessaladora de Moncofa amb el polígon, assegurant així un subministrament estable i suficient per a atendre les necessitats actuals i futures de les empreses del sector ceràmic.

Luís Ángel Agreda, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Moncofa, ha destacat que “aquesta obra permetrà que Moncofa es consolide com un dels centres ceràmics de la província, garantint ocupació per als nostres veïns i els de tota la comarca. És un clar exemple de col·laboració publicoprivada en benefici de la societat.”

A més de cobrir les necessitats immediates, aquesta infraestructura prepara Moncofa per a afrontar les futures demandes de subministrament d’aigua per part de noves indústries que puguen instal·lar-se en el polígon Casa Blanca, impulsant el creixement econòmic de la localitat. Es preveu que en els pròxims tres anys el consum d’aigua dessalada al polígon arribe als 600.000 metres cúbics anuals, i l’empresa no descarta que aquest consum puga augmentar fins al milió de metres cúbics gràcies al seu continu creixement.