Nules inicia un curs de natació inclusiu per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional

La piscina municipal oferta un curs adaptat dirigit exclusivament a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional

A finals del mes de setembre, la Piscina Municipal de Nules va començar un curs de natació inclusiu destinat a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, una iniciativa que ha estat molt ben acollida per les famílies del municipi. Segons ha explicat el regidor d’Esports, Gabriel Torres, aquest projecte ha permés que les famílies no hagen de desplaçar-se fora de Nules per a realitzar aquesta activitat, la qual cosa ha estat molt ben valorada pels usuaris.

El curs, que es prolongarà fins al mes de juny, compta amb classes de 55 minuts, que es realitzen els dilluns i divendres. Durant les sessions, els monitors adapten les activitats a les necessitats específiques de cada alumne, com ha explicat la regidora de Polítiques d’Igualtat, Gemma Carratalá.

Aquest projecte és gestionat pel CD Tritons de Vila-real, el mateix club que ja oferia aquests cursos a Vila-real, i amb el qual assistien xiquets i xiquetes de Nules. Ara, gràcies a aquesta iniciativa, les famílies de Nules poden gaudir del servei al seu municipi. A més, aquesta activitat és un pas més dins l’estratègia de l’Ajuntament per ampliar l’oferta de la piscina municipal, que ja va començar el 2021 amb cursets per a menors amb diversitat funcional.