El GPP destaca el suport creixent dels valencians a les polítiques socials del govern de Carlos Mazón

La portaveu adjunta del GPP, Laura Chulià, ha subratllat que “estem veient una tendència alcista en la satisfacció de tots els valencians amb les mesures que s’han adoptat”

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular (GPP), Laura Chulià, ha ressaltat que “els valencians han mostrat el seu suport a les polítiques socials impulsades pel Consell de Carlos Mazón en aquests primers 15 mesos de govern del canvi”.

Chulià ha fet aquestes declaracions després de valorar les enquestes publicades aquest dilluns, que indiquen que el “govern del canvi” es consolida i cada vegada rep més suport per part de la ciutadania valenciana, amb el Partit Popular superant el 40% de la intenció de vot.

Segons la diputada popular, “estem veient clarament una tendència a l’alça tant en el suport com en el grau de coneixement i satisfacció dels valencians amb les mesures que s’han anat adoptant”.

Chulià ha posat en valor algunes d’aquestes iniciatives, com la Llei de Llibertat Educativa o l’educació gratuïta per a infants de 0 a 3 anys. També ha destacat que “les polítiques d’ocupació eren prioritàries, i hem aconseguit que la Comunitat Valenciana siga la que més ha crescut en ocupació juvenil i femenina durant l’últim mes. A més, 1 de cada 4 nous llocs de treball creats a Espanya s’han generat precisament a la Comunitat”.

En aquest sentit, Chulià ha subratllat que “les polítiques, juntament amb les rebaixes fiscals per a les rendes mitjanes i baixes, són valorades, avalades i recolzades pels valencians”.