La Policia Local de Nules celebra la festivitat del seu patró, Sant Miquel

Hui, la Policia Local de Nules ha commemorat la festivitat del seu patró, Sant Miquel, que es celebra cada 29 de setembre. Com marca la tradició, tota la plantilla ha format a la plaça Major, des d’on han acudit a la capella de Sant Miquel acompanyats per l’alcalde de Nules, David García, la Reina de la Vila, Nora Cano, les dames de la Vila, diversos membres de la Corporació Municipal i els veïns del carrer de Sant Miquel, lloc on es troba la capella.

Durant l’acte, s’ha felicitat als agents que han dut a terme actuacions destacades durant l’any, alhora que s’ha reconegut la tasca fonamental que desenvolupa tota la plantilla de la Policia Local.

Cal ressaltar la participació de les corals de Sant Bartomeu i de l’Associació Veus del CEAM Nules, que han interpretat l’himne de la Comunitat Valenciana.

En paraules de l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García, “es tracta d’un acte molt emotiu que serveix, a més, com a reconeixement públic a la tasca realitzada per la Policia Local al llarg de l’any”.