El síndic del GPP defensa a Mazón davant Sánchez i critica al PSOE

“El PP des del primer dia està obert al diàleg, a l’enteniment i al consens”

El síndic del Grup Parlamentari Popular (GPP), Juanfran Pérez Llorca, ha destacat que “Mazón és un president solvent que no abaixarà el cap davant Sánchez en defensa dels interessos dels valencians”. Pérez ha lamentat la falta de suport del PSOE en la reunió que tindrà lloc demà.

Pérez Llorca ha comentat sobre l’encontre entre el president de la Generalitat i Sánchez que “ara tenim un president que no s’amaga ni abaixa el cap. És incongruent que el PSOE a la Comunitat Valenciana, que s’ha convertit en una delegació del sanchisme, qüestione i critique que el president reivindique les necessitats dels valencians”.

“Els demanem que reflexionen, que avantposen els interessos dels valencians als partidistes de Pedro Sánchez i Diana Morant, que rectifiquen, que s’unesquen i que tornen a entrar a la plataforma pel finançament per defensar els valencians. Seria important que Mazón tingués demà el suport de totes les forces polítiques de la Comunitat”, ha afegit.

El síndic popular ha indicat que “el document amb 56 mesures lliurat als grups pel president Mazón demostra que vol dialogar, parlar i està disposat a recollir propostes i aportacions. Per això no s’entén el rebuig del PSOE a la justa reclamació d’inversions i diners per a la nostra terra. Això molesta a Sánchez i als socialistes valencians que només atenen les directrius de Sánchez”.

Juanfran Pérez ha expressat la seua “expectativa de veure un president que reclama el que necessitem. Estem tranquils en aquest sentit perquè tenim un president solvent que no abaixarà el cap. Tot i que, pel que fa al president d’Espanya, som més pessimistes perquè tots els espanyols sabem que mentix constantment. Volem que hi haja una Conferència de presidents per parlar de finançament. És una bona ocasió per establir data i lloc per a una qüestió molt important”.

Finalment, Juanfran Pérez ha assenyalat que “el PP des del primer dia està obert al diàleg, a l’enteniment i al consens. És molt més democràtic el que fa Vox amb propostes en positiu que el que fa el PSOE amb la seua negativa a qualsevol acord per millorar la qualitat de vida dels valencians”.