L’Ajuntament de la Vall d’Uixó convoca un procés selectiu per a cobrir sis places de peó de jardineria

El sistema d’oposició és de torn lliure, sense concurs de mèrits, i cobrirà els llocs de manera definitiva

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha obert un procés de selecció per oposició per a cobrir definitivament sis places de peó de jardineria amb funcionariat de carrera. El procés, que es realitza per torn lliure i sense concurs de mèrits, tindrà el termini de presentació de sol·licituds obert fins al divendres 11 d’octubre.

La regidora de Recursos Humans, Zaida Moreno, ha explicat que aquesta convocatòria ja es va obrir fa dos mesos, però una al·legació estimada parcialment ha obligat a reobrir el termini. No obstant això, les 58 persones que es van inscriure en aquell moment no necessiten tornar a fer-ho, ja que seran incloses automàticament en la llista provisional d’admesos.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la seu electrònica de la web de l’Ajuntament (www.lavallduixo.es), requerint certificat digital. Junt amb la sol·licitud, cal adjuntar una declaració responsable del compliment dels requisits i el justificant de pagament de la taxa, que es pot fer també en línia.

El procés selectiu constarà de tres fases, dues d’elles eliminatòries (teòrica i pràctica), i una prova d’escriptura. Moreno ha destacat que aquesta oposició forma part del pla d’estabilització del personal municipal, amb l’objectiu de reduir la temporalitat en l’ocupació pública al 8%. Es preveu que el primer exercici es convoque a finals d’octubre, i el procediment es completarà abans de final d’any.