L’Ajuntament d’Almenara realitza treballs de manteniment i prevenció d’incendis en la marjal

La Generalitat Valenciana ha concedit una subvenció de 7.568 euros per a executar aquestes accions

L’Ajuntament d’Almenara ha dut a terme una sèrie d’actuacions de manteniment, neteja i control de la vegetació al llarg de 7,5 km de camins en la zona de la marjal, amb l’objectiu de previndre incendis forestals. Els treballs s’han centrat en els camins Trapitxe, Ohms i Terraplé de Tallola, seguint les indicacions del Pla Local de Prevenció d’Incendis aprovat pel consistori. Aquestes actuacions se sumen a les realitzades l’any passat a la zona dels Estanys.

Per a dur a terme aquestes tasques, la Conselleria de Justícia i Interior de la Generalitat Valenciana ha concedit una subvenció de 7.568 euros a l’Ajuntament d’Almenara.

El regidor d’Agricultura, Borja Forner, ha destacat la importància d’aquestes intervencions, afirmant que “és essencial controlar la vegetació i realitzar treballs de neteja en àrees amb risc d’incendi, seguint el pla local de prevenció”. A més, ha agraït l’aportació econòmica de la Generalitat, que permet continuar amb aquestes tasques per a garantir la seguretat del terme municipal.