Els treballadors d’Emsevall milloren les seues condicions laborals amb la signatura del nou conveni

Els quasi 100 treballadors de l’empresa pública Emsevall veuen millorades les seues condicions laborals gràcies a la signatura d’un nou conveni amb el comité d’empresa. L’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, ha destacat que aquest acord és “un reconeixement tant de paraula com d’acció al treball i dedicació dels empleats en serveis municipals com les Coves de Sant Josep, la piscina coberta i la neteja d’edificis municipals”. Baños ha ressaltat que l’actualització del conveni permet seguir ampliant els drets dels treballadors, la qual cosa repercutix directament en la qualitat dels serveis que presten.

L’evolució d’Emsevall des de 2015 ha sigut molt positiva, segons ha explicat l’alcaldessa, tant en la prestació de serveis com en el sanejament econòmic de l’empresa, que ha passat d’una situació delicada a generar beneficis gràcies a la gestió eficient de les Coves de Sant Josep. Aquests beneficis es reinverteixen en la Vall d’Uixó, amb projectes com la transformació de les antigues piscines d’estiu en un parc aquàtic.

D’altra banda, Emsevall ha obert el termini per a la inscripció en dos processos de selecció de borses d’ocupació temporal: una per a fisioterapeutes per a la piscina coberta i una altra per a barquers/es a les Coves de Sant Josep. Les sol·licituds es poden presentar fins al dilluns 7 d’octubre, i les bases completes es poden consultar a la pàgina web www.emsevall.es.