L’Ajuntament d’Alfondeguilla demolirà un antic dipòsit i crearà un aparcament al costat del cementeri gràcies al suport de la Diputació

L’alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, posa en valor el compromís “eficaç” de la Diputació Provincial de Castelló amb les necessitats “de pobles xicotets amb recursos escassos”

L’Ajuntament d’Alfondeguilla ha anunciat la demolició d’un antic dipòsit d’aigua potable i la creació d’un aparcament al costat del cementeri municipal, gràcies al conveni singular firmat amb la Diputació Provincial de Castelló. L’alcalde, Salvador Ventura, ha destacat la “vocació de servei a l’interior” del Govern Provincial, liderat per Marta Barrachina, que permet millorar l’accessibilitat i el benestar dels veïns.

Amb una inversió de 76.000 euros, el projecte inclou la demolició del dipòsit obsolet, que genera un impacte visual negatiu, i l’adequació de l’espai com a aparcament per als visitants del cementeri. Ventura ha subratllat la importància d’aquesta actuació per millorar les condicions de l’entorn i oferir un espai accessible als veïns.

Tot i això, l’alcalde ha expressat sorpresa per la falta de suport de Compromís, que no va votar a favor de la iniciativa durant el ple. No obstant això, Ventura ha reafirmat el compromís del seu equip per continuar treballant per Alfondeguilla i ha valorat el suport efectiu de la presidenta de la Diputació per a municipis amb recursos limitats com el seu.