La Diputació de Castelló dedica el mes d’octubre a promoure la salut mental amb conferències i tallers

Baix el lema, ‘la salut mental és un viatge amb destí’, la institució provincial, al costat de la Fundació per a la Investigació, Desenvolupament i Aplicació de la Psicologia en la Comunitat Valenciana (FIDAP), han organitzat una sèrie de conferències i tallers en les quals els assistents reflexionaran i obtindran ferramentes útils per al dia a dia

Sota el lema “La salut mental és un viatge amb destí”, la Diputació de Castelló, en col·laboració amb la Fundació FIDAP, ha organitzat un programa de conferències i tallers al llarg del mes d’octubre per a conscienciar sobre la importància de la salut mental. La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, ha destacat la necessitat de trencar estigmes i treballar conjuntament amb experts per a oferir recursos i solucions a aquest problema, que afecta a tota la societat.

El cicle de conferències, obert al públic general, tractarà temes com la salut psicològica en l’embaràs, el suïcidi, l’adolescència, l’envelliment saludable i el dol. A més, s’impartiran tallers específics dirigits als empleats públics per a proporcionar ferramentes d’afrontament emocional.

El 10 d’octubre, amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, es durà a terme un acte obert a la ciutadania amb una conferència i una taula redona sobre la salut sexual en joves i les principals amenaces actuals.