El PP de Nules demana al govern local que demostre amb fets la seua voluntat de rebaixar un 2% l’IBI

El portaveu del PP a Nules, José Adsuara, considera “deixar sobre la taula la proposta de rebaixa de l’IBI urbà de res serveix si només és *postureo. Els veïns volen fets”

El Partit Popular de Nules ha instat l’alcalde de la localitat a “demostrar amb fets” que anteposa els interessos del municipi als seus propis, rebaixant un 2% l’Impost de Béns Immobles (IBI) de naturalesa urbana. Aquesta proposta va ser plantejada pel PP en forma de moció durant el ple celebrat aquest dijous passat, però el govern d’esquerres va decidir posposar la decisió.

La moció del PP, liderat per José Adsuara, es va presentar com a resposta a l’increment previst de la taxa de fem. Adsuara ha expressat que “no volem que aquesta decisió es demore, imposant una agonia que no mereix la població. El que demanem és que es prenguen decisions i que, si de veritat es treballa pel bé de Nules, es rebaixe un 2% l’IBI com proposem”.

Segons Adsuara, fins ara, “els veïns de Nules només hem vist un alcalde i uns socis que pensen primer en ells mateixos i després en la localitat. El que demanem és que, en lloc d’augmentar la pressió fiscal, la reduïsquen. Amb aquesta proposta tenen una oportunitat clara per demostrar-ho, però calen fets”.

La iniciativa del PP exigeix “un esforç”, comparant-lo amb l’acord per a pactar els sous del govern local. “Si hi havia diners per a això, també n’ha d’haver per a la rebaixa d’impostos. És una qüestió de voluntat política”, ha afegit Adsuara.

En aquest sentit, el PP considera que “davant la pujada de preus públics, taxes i impostos amb què el govern d’esquerres ofega la població, són necessàries decisions fermes en defensa de les economies domèstiques”. Adsuara ha conclòs que “els veïns tenen clar que cada vegada costa més viure a Nules, però sense veure una millora en les prestacions i serveis. No és moment de compromisos, és el moment dels fets”.