El Centre de Formació de Persones Adultes de Nules inicia cursos amb una renovació d’equipament i suport municipal

Visita a l’alumnat dels cursos de Graduat en Secundària i accés a Cicles Formatius

El Centre de Formació de Persones Adultes (FPA) “Marisol González Felip” de Nules ha començat la nova temporada amb una àmplia oferta formativa, incloent-hi cursos de titulació oficial com el Graduat en Secundària i la preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior.

La regidora d’Educació, Rosa Ventura, ha visitat l’alumnat per donar-los suport, felicitant-los per la decisió de completar la seua formació. Ventura ha ressaltat l’esforç de l’Ajuntament en la renovació de l’equipament del centre, garantint unes condicions excel·lents per a l’aprenentatge. A més, ha lliurat a l’alumnat una motxilla i ha agraït la col·laboració anual de la Caixa Rural de Nules en la distribució d’agendes.

Ventura ha destacat que molts estudiants aprofiten la formació per a adquirir noves competències professionals, millorant així les seues oportunitats laborals. Entre els cursos destacats, el centre oferix la preparació per a l’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys, així com cursos de valencià amb preparació per als nivells B1, B2, C1 i C2.

A més de la formació acadèmica, el centre oferix una variada programació complementària amb cursos de competències clau, francés, competències digitals, i activitats d’oci com l’Escola Municipal de Teatre, tallers de fotografia, pintura, dibuix, cuina, restauració de mobles, costura i ball, que tenen gran acceptació entre la població local i dels voltants.