Nules comptarà amb una Unitat Mòbil per a l’expedició i renovació del DNI els dies 14 i 28 d’octubre

Les persones interessades poden sol·licitar cita a l’ajuntament abans del 8 d’octubre

Els pròxims dies 14 i 28 d’octubre, la Unitat Mòbil de la Comissaria Provincial de la Policia Nacional a Castelló es desplaçarà a Nules, concretament al Local Multifuncional, per a dur a terme l’expedició i renovació del DNI. Les persones interessades poden sol·licitar cita a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Nules, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores, fins al dimarts 8 d’octubre.

Les places són limitades, i una vegada cobertes, no serà possible sol·licitar noves cites per a l’expedició o renovació del DNI. La jornada del 14 d’octubre es dedicarà a la presa de dades de les persones citades, mentre que el 28 d’octubre es farà el lliurament dels nous documents.

L’Ajuntament de Nules valora molt positivament aquesta iniciativa municipal, ja que facilita al veïnat la realització d’aquesta gestió sense haver de desplaçar-se a altres municipis. “Una vegada més, la nostra població comptarà amb una unitat mòbil per a renovar i expedir el DNI, facilitant aquesta gestió als nostres veïns”, ha explicat l’alcalde David García.