L’Ajuntament de la Vall d’Uixó inicia el curs 2024-2025 de les tertúlies ‘Espais de Famílies’

Aquest programa dirigit a mares i pares oferix formació gratuïta i un espai en el qual compartir experiències i inquietuds sobre criança

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha posat en marxa el curs 2024-2025 de les tertúlies ‘Espais de Famílies’, un programa d’encontre i formació per a pares i mares. Aquestes sessions permeten reflexionar, compartir i debatre sobre temes relacionats amb la criança i el desenvolupament dels fills. El regidor de Serveis Socials, Jorge Marqués, ha destacat que es tracta d’un espai “per compartir experiències i parlar de les necessitats i inquietuds que tenim en la criança i l’acompanyament dels nostres fills i filles”.

Les tertúlies gratuïtes per a famílies amb fills d’entre 7 i 18 anys començaran el 30 de setembre i es realitzaran els dilluns de 18.00 a 20.00 hores en el centre social de les Llimeres. Per a famílies amb fills de 0 a 7 anys, les sessions, a les quals es pot assistir amb els bebés, s’iniciaran el 3 d’octubre i tindran lloc els dijous de 10.00 a 12.00 hores. A més, el pròxim taller d’educació prenatal serà el 16 d’octubre a les 10.30 hores en el Centre de Salut I (Octavi Ten).

Marqués ha ressaltat la importància d’este espai, que es realitza en col·laboració amb la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives i el Servei d’Orientació Familiar, perquè “permet acompanyar les famílies durant tot el cicle vital de la criança”. Per assistir a les sessions no és necessari inscriure’s prèviament, només acudir en els horaris establerts per a cada trobada.