Almenara continua amb els festejos taurins i prepara el sopar solidari de les calderes

Hui serà el tradicional sopar solidari de les calderes,  la recaptació del qual es destinarà enguany a TDAH Morvedre

Ahir a la vesprada van continuar els festejos taurins a Almenara amb l’exhibició d’un bou “cerril” de la ramaderia de Sergio Centelles, organitzat per la Penya Taurina Serafín Tajuelo. A més, la Quinta dels 27 anys, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara, va celebrar el tardeo “Los Secuaces Spanish Rock&Roll” en l’antic ambulatori.

Aquesta mitjanit es va celebrar la tradicional “Processó dels Borratxos”, organitzada per la Penya El Forat amb el suport de l’ajuntament. La festa va continuar amb una discomòbil al recinte firal, amb Dj Royo i Dj Kilian Martinez animant la nit.

Sopar solidari de les calderes
Hui dijous es durà a terme el sopar solidari de les calderes, que inclourà el típic guisat de carn de bou, apte per a persones celíaques. Els tiquets, a un euro, es destinaran enguany a l’Associació TDAH Morvedre, que treballa pels drets i la dignitat de les persones amb trastorn per dèficit d’atenció, hiperactivitat i altres comorbiditats. Després del sopar, l’orquestra Evasión oferirà un ball per tancar la nit.

Al matí, l’encreuament del Carrer Castelló amb Isabel la Catòlica acollirà el tobogan Summer Splash, i durant tot el dia, les atraccions de la fira tindran un preu reduït d’1,5 euros. A la vesprada, a les 18.30, la Penya Taurina Almenara exhibirà un bou “cerril” de la ramaderia de Juan Albarrán.