El PPCV aprova en Les Corts ampliar les vies d’activitat per a promoure l’arribada de noves línies i companyies aèries

Salvador Aguilella assenyala que “l’aeroport no deixa de créixer, amb una trajectòria ascendent per a aconseguir l’objectiu de superar el mig milió de passatgers”

Salvador Aguilella, portaveu adjunt del PPCV en Les Corts, ha explicat que “en el debat de política general s’ha aprovat la proposta de resolució del PP, en què es contempla el ple suport de l’administració a l’aeroport”. Ha destacat que aquesta infraestructura “s’ha consolidat com a motor econòmic per a la província de Castelló”. A més, Aguilella ha afegit que, tot i que l’aeroport viu el seu millor moment, cal continuar treballant perquè “té un gran potencial”.

Aguilella ha recordat que l’objectiu anunciat pel president Mazón és arribar al mig milió de passatgers. Per aconseguir-ho, s’ha desenvolupat un pla estratègic que busca millorar el posicionament exterior, diversificar les línies de desenvolupament actuals i avançar en la construcció d’un pol industrial a les instal·lacions de Vilanova d’Alcolea, afavorint l’arribada de noves empreses del sector aeronàutic i fomentant el creixement de les que ja estan instal·lades.

Entre els projectes previstos es troba la promoció de l’Agència Espacial Europea a l’aeroport de Castelló, impulsant noves oportunitats per a la infraestructura.

Aguilella ha destacat també que el projecte inicial per desenvolupar la zona complementària de l’aeroport, elaborat per l’anterior Consell, ha hagut de ser reformat per l’actual Conselleria en diversos punts que no complien la normativa. Actualment, està pendent de rebre els informes favorables de les administracions implicades.

Finalment, Aguilella ha subratllat que l’aeroport travessa el seu millor moment, tancant el primer semestre de l’any amb un rècord de 122.051 passatgers i 6.575 operacions, superant així les dades de 18 aeroports d’altres punts d’Espanya. “L’aeroport no deixa de créixer, amb una trajectòria ascendent per assolir l’objectiu de superar el mig milió de passatgers”, ha conclòs.