L’Ajuntament de la Vall d’Uixó habilitarà un habitatge en el Paratge de Sant Josep per a millorar l’entorn

L’empresa pública ha adquirit un habitatge a preu de mercat per a crear oficines, una sala de reunions, magatzem i una zona de descans per al personal

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha anunciat l’adaptació d’una vivenda al Paratge de Sant Josep per al seu ús pels treballadors i treballadores de les Coves de Sant Josep i el seu entorn. L’empresa pública Emsevall ha adquirit l’immoble amb l’objectiu de crear quatre despatxos d’oficina i administració, una cuina-office per a descans del personal, un magatzem, i una sala de reunions per a visites institucionals o comercials.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha explicat que amb esta actuació “es dóna resposta a la demanda del comité d’empresa perquè els treballadors tinguen un espai adequat per a dinar o descansar entre torns”. Actualment, les oficines es troben en un contenidor provisional i el personal no disposa d’un lloc adequat de descans ni per a reunions, com ha recordat Javier Ferreres, conseller delegat d’Emsevall.

La vivenda, situada a pocs metres de l’accés a les Coves, ha sigut adquirida per 120.000 euros, segons Baños, destacant que ha sigut “una oportunitat”, avalada per un informe econòmic dels serveis tècnics municipals. L’alcaldessa ha subratllat la importància de la transparència en aquesta compra, remarcant que l’immoble es mantindrà com a patrimoni municipal per al futur.

Baños també ha destacat la transformació d’Emsevall des de 2015, quan estava en una situació financera molt complicada, fins a la seua situació actual, amb beneficis que es reinverteixen en la millora del paratge i de la ciutat. Un altre dels projectes de reinversió és la transformació de l’antiga piscina d’estiu en un parc aquàtic, amb el termini de presentació d’ofertes per a l’execució del projecte finalitzant el 26 de setembre.