La Vall d’Uixó acull la quarta carrera del Circuit 5K en les festes de la Pilarica

Els beneficis es destinen íntegrament a l’Associació Contra el Càncer de la Vall d’Uixó

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i les festes de la Pilarica han presentat la quarta edició del Circuit 5K Ciutat de la Vall d’Uixó, que se celebrarà aquest dissabte 28 de setembre. L’eixida serà a les 9.00 hores des de la plaça de la Rambla i el recorregut passarà pels carrers i places més emblemàtiques del barri i les zones adjacents. A més, hi haurà un punt d’animació a càrrec de la xaranga La Bomba Show i avituallament per als participants.

La regidora d’Esports, Mar Arzo, juntament amb Xavi Naranjo, president de la comissió de festes de la Pilarica, han donat a conéixer els detalls d’esta carrera solidària, ja que els beneficis es destinaran íntegrament a l’Associació Contra el Càncer de la Vall d’Uixó. Les inscripcions es poden realitzar a través de www.mychip.es per 7 euros, tot i que els participants inscrits en tot el circuit tenen totes les proves incloses.

Aquesta és la tercera edició del Circuit 5K Ciutat de la Vall d’Uixó, organitzat i patrocinat per la Regidoria d’Esports en col·laboració amb clubs i entitats locals. La regidora ha destacat que és “una manera d’impulsar l’esport popular i diversificar la programació de les festes”, i ha animat a la ciutadania “a participar corrent o caminant” o “a eixir als carrers per a animar els corredors i corredores i gaudir de l’ambient festiu”.