‘Partido de Resina’ obri les exhibicions taurines en Almenara

Camisito, amb el número 15 i guarisme 0 ha sigut el bou que ha obert ahir dissabte les exhibicions taurines d’enguany, al qual ha seguit Tormento, amb el número 6 i guarisme 0. Durant l’exhibició en la zona de la Vila, aquest bou, ha atropellat a un veí de la localitat, colpejant-lo caient contra una vivienda, la qual cosa li ha provocat un traumatisme cranioencefàlic, sent traslladat a l’Hospital de la Mini Fe de Sagunt.

Prèviament al primer bou s’ha guardat en el recinte un minut de silenci en memòria i homenatge a Miguel Roca San Mauro “el Polo” que va ser durant molts anys col·laborador taurí, així com president de la Comissió de Festes de *Dalt de la Muralla.

Cant d’albades

Prèviament, al matí s’ha dut a terme la tradicional “cercavila” amb La Llavor Dolçaina i Tabal, en la qual també s’han cantat les tradicionals albades a la festera d’honor Antonia Belenguer Miravet (nascuda el 24 de gener de 1925) i al fester d’honor, José Bolaños Romero (nascut el 10 d’abril de 1930).

Dia de la Mare de Déu del Bon Succés

Almenara celebra aquest diumenge el dia de la seua patrona, la Mare de Déu del Bon Succés amb el trasllat, la missa, la processó, el castell de focs artificials i el gran concert de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara que enguany porta per títol “Eterno Mecano” amb els arranjaments de Francisco Andreu Comos i les veus de María Dolores Ballester, Ángel Bellido i Laia Benaches. Tot això dirigit per Álex Puchades