Marqués exigeix a la Conselleria de Serveis Socials que atenga les demandes de la Llar Sagrada Familia

“La conselleria de Serveis Socials fa més d’un any que no atén els problemes de la Llar Sagrada Família de la Vall d’Uixó”. Així ho ha denunciat Jorge Marqués, delegat de l’àrea, que ha anat presencialment a la ciutat administrativa 9 d’Octubre de València, seu del departament de polítiques socials per a “exigir que es tinga en compte el benestar de les usuàries i usuaris i el professional que hi treballen” per què “han de donar una explicació a l’ajornament del traspàs de la Llar del 2024 al 2030”.

Marqués assenyala que des de la regidoria de Serveis Socials s’ha enviat més de 40 sol·licituds per a reunir-se amb Susana Camarero, responsable de l’àrea, i també amb les secretaries autonòmiques i les direccions generals. “Cap resposta, el que demostra una falta d’educació i no tindre cap capacitat de treball per a solucionar els problemes de la gent de la Vall”, ha afegit. Per això, Marqués ha anat presencialment a València a demanar “que tornen a agafar les cartes i que d’una vegada per totes ens citen a una reunió”.

Cal recordar que la situació que té l’Ajuntament de la Vall d’Uixó és extraordinària, ja que manté amb el pressupost municipal un recurs sociosanitari de caràcter comarcal.