Emsevall busca barquers/es per les Coves de Sant Josep i fisioterapeutes per a la piscina. El termini s’obre el dimarts 24

L’empresa pública Emsevall obre la convocatòria de dos processos selectius per crear dues noves borses d’ocupació temporal: fisioterapeuta per a la piscina coberta i barquer/a per a les Coves de Sant Josep. Les bases completes es publicaran a www.emsevall.es el dilluns 23 de setembre i el termini de 10 dies per presentar les sol·licituds s’obrirà el dimarts 24 i finalitzarà el 7 doctubre.

El conseller delegat d’Emsevall, Javier Ferreres, ha explicat que les borses de treball són temporals “per cobrir baixes, vacances, vacants o pics de feina”. Així, aquests processos suposen “una oportunitat per començar a treballar a serveis municipals com la piscina coberta o el recurs turístic únic de les Coves de Sant Josep”.

Les funcions de fisioteràpia a la piscina coberta consisteixen a impartir sessions d’activitats aquàtiques de l’àrea de salut, atenció a usuaris i assessorament personalitzat, i planificació, execució i avaluació de les mateixes activitats. Per accedir a la borsa és obligatori disposar del títol universitari de Fisioteràpia.

Per part seva, els barquers/es han de guiar la barca durant les visites a les Coves de Sant Josep, donar informació sobre geologia i història del riu subterrani, assistir a les persones visitants, mantenir els elements de treball i controlar l’accés a l’embarcador, galeria seca, etc. Amb el graduat en ESO (o equivalent) es pot accedir, encara que es valorarà a la baremació les titulacions superiors, idiomes, formació homologada i experiència.

Ferreres ha assenyalat que “en ser molt específica, la primera prova per accedir a la borsa de barquer/a és pràctica” i es valora com a apta o no apta. Totes les persones que superin aquesta primera prova pràctica faran un curs de formació obligatori abans de continuar amb el procés selectiu.