Presentat el Pla de Sostenibilitat Turística en Destins

12 són les accions que conformen este pla, entre els quals destaquen els projectes d’execució que es licitaran en breu: posada en marxa de la Fàbrica de la Llum com a espai expositiu vinculat al Museu Arqueològic Municipal, recuperació de l’entorn amb la rehabilitació del sistema de séquies, aqüeductes i molins i renaturalització del pàrquing de Sant Josep per a integrar-lo en el paisatge natural.

En l’acte van intervindre el Secretari autonòmic de Turisme, José Manuel Camarero; l’arquitecte de l’empresa ‘El fabricante de espheras’, Pasqual Herrero, i l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños. El tècnic de turisme, José Enrique Puchol, va fer la introducció prèvia. La idea és licitar els tres projectes principals abans que acabe l’any. La inversió ha d’estar obligatoriament acabada en març de 2026, al ser una inversió que es farà en fons europeus i que suposa un cost de dos milions d’euros.

Destaca la posada en marxa de la Fàbrica de la Llum com a espai expositiu vinculat al Museu Arqueològic Municipal, recuperació de l’entorn amb la rehabilitació del sistema de séquies, aqüeductes i molins i renaturalització del pàrquing de Sant Josep per a integrar-lo en el paisatge natural.