El PP insisteix amb el tema ‘gats’. Herminio Serra pregunta a Tania Baños “si l’edifici on emmagatzema animals té nucli zoològic”.

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha demanat a l’alcaldessa que aclarisca si l’edifici en el qual alberga gats posseïx nucli zoològic. El portaveu del PP a la Vall d’Uixó, Herminio Serra, considera que la primera regidora no pot fer ús d’una instal·lació si no complix la normativa vigent que establix la llei de benestar animal. Per tant li demana “que complisca la llei quant a protecció i custòdia d’animals. Si l’alcaldessa exigix als veïns que responguen a les seues obligacions el primer que ha de fer és complir-les en primera persona”.

Els populars diuen que han sigut els veïns del carrer Juan Capó els que han alertat de l’ús inusual que s’estava registrant en esta antiga nau de la Cooperativa Sant Vicent per l’accés de persones amb llanternes i gàbies. “S’estan utilitzant estes dependències per a custodiar gats i ni tan sols posseïxen el seu ministre elèctric. El que ara li preguntem a l’alcaldessa és si posseïx la categoria de nucli zoològic d’acord amb el que establix la llei”, assenyala el portaveu.

També es pregunta “si s’estan complint les condicions de salubritat, higiene, qualitat de vida i control de malalties, perquè el silenci de l’alcaldessa és clamorós una vegada més, i per tant li demanem que responga a totes les preguntes que s’estan fent els veïns del carrer Juan Capó. Són ells els que ens han transmés la seua preocupació pel que estava ocorrent en este edifici. I guardar silenci només demostra una vegada més el menyspreu de l’alcaldessa cap als nostres ciutadans”, ha considerat Serra.