El PSPV acusa Mazón d’enganyar amb la infermera escolar i col·lapsar els ambulatoris per no crear noves places sanitàries

El PSPV-PSOE ha denunciat aquest dimecres que la promesa electoral de Mazón d’introduir la figura de la infermera escolar en els centres educatius “s’ha convertit en un sac de mentides”. La coportaveu de Sanitat a les Corts, Rocío Ibáñez, ha assenyalat que “els ambulatoris estan col·lapsats en plena tornada a l’escola i període de vacunació després de l’absoluta falta d’organització del Consell, que pretén posar en marxa aquest servei en l’educació pública sense crear noves places”. “La implementació d’aquesta figura no pot ser en detriment de l’atenció sanitària en els centres de salut que viuen en una situació de col·lapse extrem”, ha advertit Ibáñez, qui ha alertat que “és inacceptable que se sobrecarregue el personal sanitari, una vegada més, en lloc d’enfortir i apostar per uns serveis públics forts”. “Clarament, han convertit la infermera escolar en una infermera ‘low cost’”.

La diputada castellonenca ha exigit Mazón que “pose en marxa els recursos necessaris perquè els centres educatius puguen accedir al servei d’infermera escolar en plenes garanties” i ha remarcat que, “després d’un any en el Govern, és el moment que el Consell del PP es prenga de debò la política valenciana i deixen de jugar amb els recursos dels valencians i valencianes”.