El Centre FPA Paulo Freire d’Almenara obri el període de matrícula per als cursos i tallers

Ja està obert el termini de matrícula per a les classes, cursos, tallers i activitats, tant en la formació reglada com en la no reglada, que un any més ofereix el Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d’Almenara, amb vista a l’inici del curs el pròxim 30 de setembre. Les places seran limitades en cada curs i hi haurà llistes d’espera si es completen els grups.

Per a atendre tot el procés de matrícula i inscripcions el Centre FPA Paulo Freire d’Almenara atendrà aquest mes de setembre (excepte festius) al matí de 9 a 13 hores i a la vesprada de 17 a 20 hores. El telèfon d’informació és el 96 262 35 20 i el correu electrònic fpa@almenara.es.
El director del Centre FPA Paulo Freire, Juan Pedro Navarro, ha destacat que “enguany després de la bona acceptació dels cursos oferits l’any anterior portarem una línia continuista per a consolidar i potenciar l’oferta”.

En aquest sentit, dins de l’oferta de formació reglada continuaran impulsant-se els idiomes, especialment l’anglés, on s’oferiran cursos d’A2 i B1, classes a les quals se sumaran els cursos d’anglés per a viatjar, després de l’èxit de les últimes convocatòries. A més, també s’oferiran cursos de valencià fins al C2. També es manté i s’intensifica en aquesta edició el programa d’espanyol per a estrangers, per al qual s’ha incrementat la demanda. En l’apartat de formació reglada, també s’ofereix el curs per a obtindre el graduat escolar en secundària, així com el taller de lectura i escriptura.Pel que respecta a la formació no reglada, enguany s’amplia l’oferta dels cursos de pilates, que donada la demanda es diversifica en tres nivells, l’inicial, l’intermedi i l’avançat. Els torns de matí seran en el Centre FPA Paulo Freire i els de la vesprada en el gimnàs del col·legi d’Almenara.

A més, enguany la zumba i el cardiofitness canvien d’ubicació i es duran a terme en el CEIP Juan Carlos I. A més, seguiran les classes de ioga, tant en el Centre FPA Paulo Freire com en l’Edifici Miguel Hernández de la Platja Casablanca. Quant a l’apartat musical s’impulsa i amplia el curs de caixó flamenc i percussió, a càrrec de Laura Miñarro, que se sumarà a les classes de la Colla Ukelele, els cursos d’iniciació a la guitarra i de perfeccionament, i al taller de veu, a càrrec d’Eva Gómez.

A més, també es podran trobar tallers i cursos com els de noves tecnologies i informàtica, pintura i dibuix, Història de l’Art, restauració de mobles, i el de ceràmica creativa.
Finalment, per a l’alumnat jove s’ofereixen cursos de Funky hip hop amb dos grups d’edat, el de 6-8 anys i el de 9-12. També s’ofereixen classes d’ukelele i d’iniciació a la guitarra.