La Llosa trau a licitació les obres de reforma del CEIP Vicente Faubell

L’Ajuntament de La Llosa licita, a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic, l’execució de les obres corresponents al projecte d’adequació i ampliació del CEIP Vicente Faubell Zapata. El pressupost base de licitació, impostos inclosos, és d’1.204.644,37 euros. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 26 de setembre de 2024.

Amb les obres, incloses en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, La Llosa aconseguirà “un col·legi completament reformat, nou i adaptat a les necessitats presents i futures dels nostres xiquets i xiquetes”. L’alcalde, Ximo Llopis, també ha manifestat que esta obra “és fonamental per al desenvolupament de la nostra localitat i una clara aposta de futur”.

L’actuació inclou, entre altres, la millora de l’accessibilitat i l’eficiència energètica amb el canvi de finestres i persianes o la instal·lació d’un ascensor. Així mateix, també es construirà una nova escala d’emergència i es crearà un nou espai per a gimnàs. Una vegada finalitzades les obres l’alumnat de La Llosa disposarà d’un col·legi nou, modern i adaptat a les seues necessitats.