El col·legi públic Castro d’Alfondeguilla iniciarà el curs 2024-2025 amb normalitat el dilluns 9 de setembre malgrat les obres

Algunes actuacions finalitzaran en les pròximes setmanes però no impedeixen el normal inici del curs 2024-2025 després que les obres s’hagen realitzat en temps rècord durant l’estiu

El col·legi públic Castro d’Alfondeguilla començarà el curs escolar 2024-2025 el pròxim dilluns 9 de setembre amb normalitat, tot i que encara no han finalitzat completament les obres que s’han dut a terme durant l’estiu dins del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

L’alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha assegurat que “s’estan ultimant els treballs sense descans per garantir que el curs escolar comence sense cap incidència”. Les obres han inclòs la remodelació completa dels vestuaris i el gimnàs, una nova capa de pintura en tot el centre i el menjador, la renovació dels lavabos exteriors i els interiors del col·legi, el canvi del clos perimetral i de les finestres, la substitució de totes les portes de l’escola, l’ampliació del pati d’infantil i l’estabilització del talús amb nous ribassos.

Aquest projecte ha suposat una inversió de 280.000 euros, a la qual s’afegeixen 150.000 euros més destinats a la instal·lació de plaques solars en la teulada del col·legi, amb l’objectiu de fer el centre autosuficient energèticament.

Ventura ha explicat que en les pròximes setmanes es completaran les obres que l’empresa contractada està finalitzant, tal com s’ha acordat amb la direcció del col·legi. A més, ha volgut agrair al professorat la seua col·laboració per facilitar els treballs, així com als empleats municipals per la seua dedicació perquè el centre estiga a punt i net per a l’inici del curs. També ha destacat la tasca de l’empresa constructora, l’equip d’arquitectes i la Conselleria d’Educació per la seua implicació en atendre les necessitats del col·legi i els alumnes d’Alfondeguilla.