L’Escola Infantil Municipal d’Almenara prepara l’inici del curs amb novetats i millores

El centre comptarà amb una nova caldera amb una inversió municipal de 15.000 euros

L’Escola Infantil Municipal d’Almenara ja està preparada per a l’inici del curs escolar, que començarà dilluns vinent amb un total de 107 alumnes. Els xiquets es distribuiran en 4 aules per a edats de 2 a 3 anys, 5 aules d’1 a 2 anys i una aula per als de 0 a 1 any. A més de les assignatures habituals, el centre continuarà oferint l’assignatura extraescolar de música a partir del mes d’octubre. Les classes mantindran el seu horari habitual i inclouran el servei de cuina i menjador. Durant aquests dies, s’estan portant a terme jornades de convivència després de la reunió amb les famílies.

Aquest estiu, s’han realitzat diverses tasques de posada a punt, neteja i reparacions en les instal·lacions, incloent-hi la instal·lació d’una nova caldera per a la calefacció i l’aigua calenta del centre, amb una inversió de prop de 15.000 euros per part de l’Ajuntament d’Almenara.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha visitat hui les instal·lacions juntament amb la directora, Asun Forner, per a supervisar els preparatius per al nou curs escolar i la nova caldera instal·lada.

L’alcaldessa ha destacat que “un any més, afrontem el nou curs de l’Escola Infantil Municipal, gestionada directament per l’ajuntament de la localitat”. Pérez ha assenyalat que el centre s’ha convertit “en un punt de referència que estem millorant constantment, com ara amb la instal·lació de la nova caldera, els nous jocs i la zona de gespa artificial abans de l’estiu, els tendals en el seu moment, i altres actuacions futures”.

A més de l’ensenyament reglat i l’assignatura de música extraescolar, l’alcaldessa ha recordat que “l’Escola Infantil Municipal d’Almenara compta amb un servei de cuina propi que ofereix menús equilibrats i saludables, utilitzant productes de proximitat”.