Laura Chuliá defensa l’increment retributiu del personal públic en la Diputació permanent de Les Corts

La portaveu de Justícia del GPP, Laura Chuliá, defensa el decret que regularitza la situació retributiva del personal al servei de l’administració

La síndica adjunta del Grup Parlamentari Popular (GPP), Laura Chuliá, ha defensat en la Diputació permanent de Les Corts el decret llei que regularitza la situació retributiva de tot el personal al servei de l’administració pública per a l’any en curs, amb un increment del 2%. “És de justícia que el personal del sector públic s’equipare a la resta d’autonomies”, ha afirmat.

Chuliá ha destacat que aquesta normativa “actualitza, finalment, les retribucions de totes aquelles persones que dediquen la seua carrera professional i esforç al major interés de la cosa pública”.

A més, la diputada ha subratllat que “és una qüestió d’equitat i justícia que tot el personal al servei del sector públic en la Comunitat Valenciana gaudisca dels mateixos increments retributius que en la resta de les autonomies, i que s’incorporen també els preceptes de la norma estatal bàsica”.

Chuliá ha lamentat “l’apagada informativa de l’administració estatal, que no va proporcionar les dades exactes i necessàries per a l’elaboració i concreció dels Pressupostos de la Generalitat Valenciana en temps i forma, obligant la Generalitat a mantindre, per prudència financera, les retribucions del personal públic en els mateixos termes que en 2023”.

Finalment, la portaveu popular ha instat la resta de grups a donar suport a la sol·licitud d’informació precisa, lliurada en temps i forma, de cara als pròxims pressupostos de la Generalitat Valenciana.