La Diputació de Castelló s’uneix a la jornada de prevenció del suïcidi ‘ConéctaTE a la vida, sal del aislamiento’

La jornada se celebrarà el 10 de setembre en l’edifici menador de la plaça de l’Hort dels Corders de Castelló amb la finalitat de donar visibilitat a esta problemàtica que afecta la societat

La Diputació Provincial de Castelló se suma a la jornada ‘ConéctaTE a la vida, sal del aislamiento’ organitzada per l’Associació el Telèfon de l’Esperança per a previndre el suïcidi. L’objectiu de l’esdeveniment, que tindrà lloc el 10 de setembre a l’edifici Menador de la plaça de l’Hort dels Corders de Castelló, és conéixer i analitzar els factors implicats en la imaginació i la conducta suïcida per a poder previndre’ls.

La diputada de Benestar Social, Marisa Torlà, ha destacat la importància de la prevenció i de donar visibilitat a aquesta problemàtica que afecta la societat de Castelló. La jornada inclourà xarrades, projecció de curts i un manifest amb motiu del Dia per a la prevenció del suïcidi, a més d’oferir un espai per a compartir experiències personals.

La jornada es dividirà en cinc blocs que abordaran temes com el bullying en adolescents, l’impacte dels videojocs en els joves, els problemes d’identitat de gènere, la situació de la dona acomiadada de la seua casa, i la soledat en els joves després de la pèrdua d’un dels seus pares.

“És essencial adquirir estratègies d’ajuda per a previndre el suïcidi”, ha afirmat Torlà, convidant a la població a participar en aquesta jornada i destacant la labor del Telèfon de l’Esperança com a referent en salut mental i prevenció del suïcidi a la província.