El PSPV exigeix a la Diputació de Castelló intensificar la lluita contra els mosquits després de les pluges de setembre

La diputada provincial Maria Jiménez exigeix mantindre les fumigacions i controls per a evitar que la situació es desborde, com va ocórrer l’any passat a la tardor, quan es va registrar el pitjor episodi de picades de l’any

El PSPV de la Diputació de Castelló ha reclamat a Marta Barrachina que no baixe la guàrdia i reforce les labors preventives contra els mosquits després dels repetitius episodis de pluges que estan marcant l’inici del mes de setembre. La diputada provincial Maria Jiménez ha instat la presidenta a mantindre tots els controls i actuacions sobre el terreny perquè, ha advertit, “la presència d’aquests insectes ja no es limita únicament als mesos d’estiu, sinó que s’allarga fins a ben entrat la tardor”.

“Les fumigacions han de continuar per a evitar que la situació es desborde, com va ocórrer l’any passat a la tardor, quan a l’octubre es va registrar el pitjor episodi de picades de l’any”, ha assenyalat Jiménez, qui ha recordat les conseqüències “nefastes” que aquest problema té no només per a la salut pública, sinó també per al turisme i la imatge de la província. “Ens preocupa que la Diputació passe del tema i ignore la preocupació de tants veïns, comerciants i turistes que ens trien per a les seues vacances”.

Amb tot, Maria Jiménez ha advertit que el PSPV plantarà batalla legislativa perquè la Diputació actue “amb diligència i garantisca que Castelló estiga lliure de picades”.