El Partit Popular de Nules demana licitar un nou contracte de recollida de residus davant l’increment de costos

El regidor Jose Adsuara lamenta que “una prestació que és tan deficient i que exigix una revisió de les condicions del contracte no sols no s’examine, sinó que s’incremente el gasto”. “Hauríem de licitar-ho de nou i acabar amb el problema. No tapar-ho”, declara

El Grup Municipal del Partit Popular (PP) de Nules ha sol·licitat a l’alcalde de la localitat que licite un nou plec de condicions per al contracte de recollida de residus, després que el primer edil haja decidit ampliar aquest contracte en 100.000 euros anuals.

“Es tracta d’un dels plecs més quantiosos que paga Nules, superant els 530.000 euros anuals, i el servei que oferix a la població és absolutament precari i deficient”, ha denunciat el PP. “En lloc de resoldre la problemàtica, es decideix maquillar-la i incrementar la despesa que paguen els ciutadans amb 100.000 euros més cada any. És inconcebible”.

José Adsuara, portaveu del PP a Nules, ha explicat que la proposta del seu grup era rescindir el contracte vigent i elaborar un nou plec de condicions. “Creiem que quan alguna cosa no funciona, el primer que s’ha de fer és examinar les condicions de la prestació que s’oferix. A partir d’aquí, caldria licitar un nou plec de condicions”, ha explicat Adsuara.

En contraposició, Adsuara lamenta que “l’alcalde no assumix cap autocrítica, i eixe és el problema. En lloc d’escoltar i treballar per resoldre, es dedica a ignorar les queixes que traslladem amb esperit constructiu, aprofundint en el problema. Això és el que ocorrerà, perquè ara no sols pagarem per un servei deficient, sinó que pagarem més, concretament 100.000 euros més a l’any”.

“La falta de tarannà de l’alcalde ens fa perdre a tots, no sols en l’àmbit econòmic, sinó també pel que fa al servei. Continuarem patint per una prestació que paguem, però que seguix sense donar solucions. Molt trist”, ha conclòs l’edil del PP.