Marta Barrachina presenta el nou cartell del Dia de la Província que fusiona cultura i geografia de Castelló

Tots els seus components han sigut minuciosament pensats, són el reflex d’elements històrics que transcendixen el present i que continuaran representant a Castelló i als castellonencs ara i sempre”, ha subratllat Marta Barrachina

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha presentat el nou cartell del Dia de la Província, que destaca per fusionar elements culturals i geogràfics que representen la identitat de Castelló i els seus habitants. L’Arquer de la Valltorta, icona del Dia de la Província, i el mapa de Castelló són els elements centrals del disseny, simbolitzant la connexió entre passat i present. A més, el cartell s’ha creat amb la intenció de perpetuar-se en les futures edicions de la celebració, reflectint l’arrelament a la terra i la història de la província.

El Dia de la Província es celebrarà el pròxim 27 de setembre a Tírig, marcant l’inici d’una itinerància que portarà aquesta festivitat a diferents localitats de Castelló en els anys vinents. Durant l’acte es concediran diversos guardons, incloent-hi l’Alta Distinció de la Província i altres distincions al mèrit en diverses categories, així com medalles de bronze per a reconeixements especials. Aquesta celebració busca enfortir el sentiment d’orgull i la identitat col·lectiva dels castellonencs.